Κιβωτός του κόσμου: 27 εκ. ευρώ δωρεές είχε η δομή τα τέσσερα τελευταία χρόνια


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 24 Νοεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου». Εκτός από τις καταγγελίες που έρχονται «βροχή» για τις κακοποιήσεις, τόσο από πρώην τρόφιμους της οργάνωσης, όσο και από εργαζομένους, εξίσου αποκαλυπτικά είναι και τα οικονομικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο οικονομικός εισαγγελέας αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της Κιβωτού του κόσμου. Μία ΜΚΟ με δύο ουσιαστικά μετόχους, την γυναίκα του πατέρα Αντώνιου και την μητέρα του. Το 50% το κατέχει η σύζυγος και το άλλο 50% η 86χρονη μητέρα του πατέρα Αντώνη.

Ο τζίρος της δομής φαίνεται να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο εισαγγελέας αρμόδιος για το «μαύρο χρήμα» ερευνά τα 89 εκατομμύρια που ήταν οι δωρεές και οι χορηγίες που δίνονταν στην Κιβωτό του κόσμου, τα τελευταία 8 – 10 χρόνια.

Το «δεξί» χέρι του πατέρα Αντώνιου

Ο αλλοδαπός που φέρεται να είναι το «δεξί χέρι» του πατέρα Αντώνιου, είχε έρθει και φιλοξενείτο στη δομή, προερχόταν από μία οικογένεια με 6 αδέρφια, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Τα 3 αγόρια είχαν πάρει σημαντικές θέσεις στην ΜΚΟ και ο αλλοδαπός ήταν και οδηγός του πατέρα Αντωνίου.

Μάλιστα, τον ακολουθούσε παντού, όπου πήγαινε, και οι πληροφορίες θέλουν να έχει μπορέσει να έχει γίνει ανάδοχος σε ένα παιδάκι που μένει στη δομή.

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.