Κιβωτός του Κόσμου: «Κλείδωναν τα παιδιά σε κλουβί για τιμωρία, χωρίς φαγητό και νερό, όλη μέρα» καταγγέλλει μητέρα


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 21 Νοεμβρίου 2022 by energinews (admin)

Μητέρα, τα παιδιά της οποίας φιλοξενούνταν σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου, καταγγέλλει κακοποίηση του δύο εξ αυτών αλλά και «κύκλωμα υιοθεσιών».

«Δυστυχώς ήταν και τα δικά μου παιδιά στην Κιβωτό, φοβάμαι κιόλας να πω το οτιδήποτε» δήλωσε, αρχικά, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, όπου μίλησε με αλλοιωμένη τη φωνή της.

«Έχει κακοποιηθεί και το δικό μου παιδί το μεγάλο, ο γιος μου που είναι 15 χρονών. Πριν από κάποιους μήνες, γιατί βασικά εγώ τα παιδιά τα πήρα τώρα» κατήγγειλε.

Σύμφωνα με την ίδια, «γνωρίζανε, φυσικά, ότι τα παιδιά κακοποιούνται και είχαν γίνει διαφορά περιστατικά και ο Συνήγορος του Πολίτη, φυσικά, ήταν ενήμερος».

«O γιος μου ο μικρός τώρα είναι 9. Όταν ήταν στον Βόλο, (…) κλείδωναν το παιδί μέσα – και όχι μόνο το δικό μου το παιδί, απλά δυστυχώς ήταν και το δικό μου παιδί μέσα σε όλο αυτό. Κλείδωναν τα παιδιά μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό όλη την ημέρα και το άφηναν εκεί για τιμωρία. Για παραδειγματισμό. Κι όμως ζούμε σε συνθήκες μεσαίωνα» δήλωσε και υποστήριξε πως «υπάρχουν φωτογραφίες από το κλουβί αυτό» και η ίδια, όπως είπε, έχει δώσει σχετικό υλικό στον Συνήγορο του Πολίτη.

Συνεχίζοντας την καταγγελία της επεσήμανε πως «είχαν χτυπήσει» το παιδί της. «Ήμουν και εγώ στο περιστατικό, με είχαν χτυπήσει. Είχα φάει χαστούκια» είπε, μεταφέροντας τα όσα φέρεται να είχε πει ο ανήλικος.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της έκανε λόγο μέχρι και για κύκλωμα υιοθεσιών, ισχυριζόμενη πως ήθελε να δώσουν τη μικρότερη κόρη της σε άλλη οικογένεια.

«Δυστυχώς, έχουν και κύκλωμα υιοθεσιών. Με απειλούσαν συνέχεια ότι θα δώσουν το κοριτσάκι μου, επειδή δεν το είχε αναγνωρίσει ο μπαμπάς του. Τελικά, πήγαμε και κάναμε την αναγνώριση όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Τα είχαν χωρίσει, έχω τρία παιδιά, το κοριτσάκι ήταν στην Αθήνα μόνο του, το είχαν χωρίσει από τα αδέρφια του, έστειλαν τα παιδιά μου στο Βόλο για να μην υπάρχει κανένα παιδί εδώ, να είναι μόνο του για να μπορέσουν να το δώσουν για υιοθεσία. Με απειλούσαν, έβαλα δικηγόρο τον οποίο πλήρωσα εγώ με δικά μου χρήματα, δηλαδή όλη αυτή η ιστορία μου πήγε εμένα πάνω από 10.000 ευρώ».

 

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.