Κατολίσθηση από το σεισμό στο Μύρτος – Στα προαύλια όλα τα παιδιά στα σχολεία της Ιεράπετρας


0
(0)

Σε κινητοποίηση βρίσκονται όλοι οι αρμόδιοι φορείς και στο Δήμο Ιεράπετρας μετά τη μεγάλη δόνηση των 5,8 Ρίχτερ που έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το Δήμο.

Σύμφωνα με την αρμόδια της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας Μαρία Ρουμελιωτάκη δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς και σοβαρές ζημιές, όμως έχει καταγραφεί μια κατολίσθηση στην περιοχή του Καλυκοβρέχτη μετά το Μύρτος σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο πρωτογενή τομέα κ. Παπαδάκη.

Παράλληλα ο ίδιος έκανε ισχυρή σύσταση στους οδηγούς να μην κάνουν χρήση του δρόμου από Μύρτος μέχρι Τέρτσα αφού ακόμα και όταν καθαριστεί ο δρόμος σε λίγη ώρα η περιοχή είναι ιδιαίτερα επίφοβη για κατολισθήσεις.

Από πλευράς ΠΥ Ιεράπετρας γίνεται επικοινωνία με όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων με σκοπό να συλλεχθούν πληροφορίες για τυχόν προβλήματα, χωρίς μέχρι τώρα να έχει προκύψει κάτι.

Τα παιδιά σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας βρίσκονται από την ώρα του σεισμού στα προαύλια των σχολείων με τους καθηγητές να ενημερώνουν τα παιδιά για την κατάσταση.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.