Κατηγορείται ότι «έφτιαξε» πλαστή απόδειξη μισθοδοσίας για να πάρει δάνειο


0
(0)

Για την υπόθεση βαρύνονται ένας ιδιωτικός υπάλληλος κι ένας λογιστής

Με κακουργηματικές ποινικές διώξεις βαρύνονται ένας ιδιωτικός υπάλληλος κι ένας λογιστής, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση πλαστογραφίας, στο Ηράκλειο. Πρόκειται για υπόθεση που φέρεται να έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 10 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λογιστής κατηγορείται ότι κατήρτισε πλαστή εργοδοτική βεβαίωση προκειμένου ο ιδιωτικός υπάλληλος να τη χρησιμοποιήσει ως «αποδεικτικό» πιστοληπτικής ικανότητας με σκοπό να λάβει δάνειο από τράπεζα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λογιστής κατηγορείται ότι κατήρτισε πλαστό έγγραφο, όπου φέρεται να εμφανίζεται η υπογραφή ντόπιου εργολάβου. Το εν λόγω έγγραφο φέρεται να παρουσιάστηκε ως απόδειξη μισθοδοσίας από τον εν λόγω εργολάβο. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος ιδιωτικός υπάλληλος φέρεται ότι ουδέποτε εργάστηκε για τον συγκεκριμένο εργολάβο.

Εξάλλου, ο ιδιωτικός υπάλληλος φέρεται να χρησιμοποίησε το επίμαχο έγγραφο, απευθυνόμενος σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αθήνα, προκειμένου να παραπλανήσει το εν λόγω πιστωτικό ίδρυμα και να πετύχει τη χορήγηση δανείου.

Πριν από λίγες εβδομάδες, απολογήθηκε στον τακτικό ανακριτή ο λογιστής, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος.

Σήμερα στον ανακριτή Ηρακλείου παραστάθηκε –δια του πληρεξουσίου συνηγόρου του, δικηγόρου κ. Νίκου Στιβακτάκη- ο συγκατηγορούμενός του ιδιωτικός υπάλληλος , ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην πράξη της πλαστογραφίας σε βαθμό κακουργήματος.

Επισημαίνεται ότι αμφότεροι οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *