Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Δίνουμε ακόμη μία ιστορική μάχη και θα βγούμε νικητές»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 25 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

«Θυσιάζουμε προσωρινά τις ελευθερίες μας, καθώς η φετινή επέτειος βρίσκει τη χώρα αντιμέτωπη με μία πρωτόγνωρη απειλή», ανέφερε στο μήνυμά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα προχώρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε διάγγελμα με την ευκαιρία του αυριανού εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στο μήνυμά της, επίσης, η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και στις δύσκολες συνθήκες, που διαμορφώνονται τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμια κλίμακα.

«Με την επανάσταση του 1821 ο λαός μας διεκδίκησε και κέρδισε το δικαίωμα να ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του, ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμά της», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Σακελλαροπούλου στο μήνυμά της.

«Οι θυσίες των προγόνων άνοιξαν το δρόμο για ένα σύγχρονο κράτος», τόνισε.

«Η φετινή επέτειος βρίσκει τη χώρα αντιμετώπιση με μία πρωτόγνωρη απειλή που έχει αλλάξει την καθημερινότητά την απειλή του κορωνοϊού. Γι’ αυτό δεν θα γίνουν οι παρελάσεις», είπε μεταξύ άλλων.

«Υπάρχει φόβος και το καταλαβαίνω, αλλά δεν θα τον αφήσουμε να μας κυριεύσει, τόνισε αναφερόμενη στον κορωνοϊό. Το μακριά ο ένας από τον άλλον να μην θεωρηθεί απομάκρυνση ή παραμέληση των διπλανών», είπε, τονίζοντας: «Να παραμερίσουμε το εγώ και να προτάξουμε το εμείς».

Η κ. Σακελλαροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κρίση θα περάσει και όλοι θα συνδράμουμε σε ένα σχέδιο ανασυγκρότησης. Θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα και θα έχει ως αποστολή την επανεκκίνηση της οικονομίας, την ανόρθωση του ηθικού και την ανάλυση των πληγών, τόνισε μεταξύ άλλων».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε, με έκδηλη τη συγκίνησή της, εμψυχώνοντας τον ελληνικό λαό που την παρακολουθούσε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του: «Δίνουμε ακόμη μία ιστορική μάχη και του χρόνου θα γιορτάσουμε με λαμπρότητα τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821».

Πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.