Καταστράφηκε το SEATRAC από τη νυχτερινή καταιγίδα στην Ιεράπετρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 15 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Μια πολύτιμη υποδομή που διαθέτει η Ιεράπετρα και εξυπηρετεί την πρόσβαση ατόμων με αναπηρίες στη θάλασσα και βρίσκεται στην Κάτω Παραλία μέσα στην Ιεράπετρα, καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά από τη νυχτερινή έντονη καταιγίδα.

Το SEATRAC, που γενικά αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα κάθε χρόνο λόγω του τρόπου κατασκευής και στερέωσής του, δεν άντεξε τη χθεσινή κακοκαιρία και υπέστη πολύ σημαντικές ζημιές, όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο αντιδήμαρχος Κ. Αστροπεκάκης.

Οι υπηρεσίες του Δήμου όπως λέει είχαν σκοπό να έχουν αφαιρέσει εδώ και καιρό το μηχάνημα από την παραλία, όμως αυτό δεν έγινε γιατί μια οικογένεια τουριστών που κάνει τις διακοπές της αυτές τις μέρες στην περιοχή, είχαν ζητήσει να παραμείνει λίγο ακόμα για να εξυπηρετηθούν, και έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει.

Πλέον το μηχάνημα θα μεταφερθεί στο Ρέθυμνο για να φανεί αν μπορεί να επισκευαστεί και να τοποθετηθεί ξανά του χρόνου, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Ιεράπετρας και όσα επανέλαβε σήμερα ο κ. Αστροπεκάκης, το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει σχεδιασμό να γίνει προμήθεια και άλλων τριών ή τεσσάρων SEATRAC για να τοποθετηθούν και σε άλλες παραλίες του Δήμου.

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.