Καταδίκη και σε δεύτερο βαθμό για τους 11 αγρότες με 5 μήνες φυλάκισης με αναστολή


0
(0)

Δυσάρεστες ήταν οι εξελίξεις για τους 11 αγρότες που δικάστηκαν σήμερα σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης σχετικά με όσα έγιναν στις κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Ηρακλείου του Δεκέμβριο του 2016, τα επεισόδια, τις υλικές ζημιές και τις διαμάχες που υπήρξαν με άντρες του λιμενικού.

Έτσι οι 11 αγρότες, μετά την πρώτη εκδίκαση και καταδίκη τους, καταδικάστηκαν ξανά και οριστικά πλέον με 5 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Τα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης και τα επιχειρήματα για αναγνώριση ελαφρυντικών δεν έπεισαν την έδρα και έτσι τόσο η Εισαγγελική πρόταση όσο και η τελική απόφαση δεν έκανε δεκτά τα ελαφρυντικά, μείωσε όμως την ποινή από 1 χρόνο φυλάκισης που είχε εκδικαστεί πρωτόδικα, στους 5 μήνες με τριετή αναστολή.

Η δίκη διήρκεσε για περισσότερες από 3 ώρες και εκεί ακούστηκαν επιχειρήματα τόσο από τους αγρότες όσο και φορείς της Ιεράπετρας, και του Λασιθίου που βρέθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης, αλλά και από την άλλη πλευρά οι άντρες του λιμενικού ως μάρτυρες κατηγορίας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *