Καταγγελίες της Επιτροπής Πολιτών προς τον πρόεδρο του Κάτω Χωριού για το αιολικό πάρκο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Σήμερα, Τρίτη 16/6/2020, στις 8:00πμ με πρωτοβουλία του προέδρου της ΤΚ Κάτω Χωριού Ε.Πυργιωτάκη, μετακινήθηκε ιδιωτικό όχημα(αγροτικό), ιδιοκτησίας μέλους της Επιτροπής, για να διευκολυνθεί η διέλευση βαρέου τύπου οχήματος που μετέφερε εξαρτήματα για λογαριασμό της επενδύουσας εταιρείας στο αιολικό πάρκο της Επισκοπής. Το αγροτικό όχημα ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο στην διασταύρωση του δρόμου της Επισκοπής με τον χωμάτινο δρόμο που οδηγεί στο αιολικό πάρκο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον πρόεδρο της ΤΚ Κ.Χωριού, ο οποίος  αφού μετείχε σε αδιαφανείς συναλλαγές με τους επενδυτές (μπετά αξίας 15.000ευρώ), αφού απευθύνθηκε προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο προς υπεράσπιση της εταιρείας χωρίς να έχει την σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου και των κατοίκων της κοινότητας,προβαίνει πλέον σε ενέργειες που δείχνουν ότι λειτουργεί ως υπάλληλος της εταιρείας.Βεβαίως, ούτε εκπροσωπεί, ούτε εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών.

επίσης,
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την Δημοτική Αρχή & προσωπικά τον δήμαρχο κ.Θ.Καλαντζάκη για την κάλυψη που παρέχει στις έκνομες ενέργειες του προέδρου του Κ.Χωριού και μέλος της παράταξής του κ.Ε.Πυργιωτάκη & στην επενδύουσα εταιρεία.

Τους καθιστούμε προσωπικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για οτιδήποτε συμβεί στη ζωή ή την περιουσία των αντιστεκόμενων πολιτών

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.