Καταγγελία μητέρας: Αγοράκι παρέλυσε μετά από εμβόλιο ανεμοβλογιάς στη Θεσ/νίκη


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 14 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Τι καταγγέλλει η μητέρα του που βρίσκεται με το αγόρι σε κέντρο αποκατάστασης

Η ίδια βρίσκεται με τον σύζυγό της σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, ενώ η κατάσταση του παιδιού ήταν τόσο σοβαρή που μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». «Κάναμε το επαναληπτικό εμβόλιο ανεμοβλογιάς, στο πρώτο δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα, στο δεύτερο, όμως, κάτι δεν πήγε καλά. Το παιδί έχασε την κινητικότητα του και μονίμως νύσταζε, ώσπου μία μέρα μας τηλεφώνησαν από το σχολείο του και μας είπαν να πάμε να το πάρουμε, διότι κοιμάται στο θρανίο δεν μπορούμε να το κάνουμε κάτι. Τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου μας έβγαλαν τρελούς. Αναγκαστήκαμε να τον πάμε σε μία ιδιωτική κλινική όπου και διέγνωσαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα και κάναμε εγχείρηση», δήλωσε στο Star η μητέρα του αγοριού.

Η ιστορία του μικρού Χρήστου

Όπως πάντα καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού στη συνέχεια το αγόρι είχε συμπτώματα τα οποία εκδηλώθηκαν όπως πάντα ισχυρίζεται μετά τον εμβολιασμό του.

Ο Γολγοθάς του μικρού Χρήστου ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου. Οι γονείς του αντέδρασαν αστραπιαία όταν αντιλήφθηκαν πως το παιδί τους, όχι μόνο δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του, αλλά σύμφωνα με το ethnos.gr σταμάτησε και να μιλάει. Ακολούθησαν πολλές επισκέψεις σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα και το παιδί μπήκε στην εντατική μονάδα για δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση των γιατρών που να συνδέει το εμβόλιο με τα συμπτώματα.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.