Καταγγελία Γαβρόγλου για επιτήδειους που επωφελούνται ευεργετικές διατάξεις για τη Μάνδρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 5 Οκτωβρίου 2018 by energinews (admin)

“Μετά τις πλημμύρες κάποιοι, οι οποίοι ήταν αλλού έσπευσαν να δηλώσουν μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα”.

Κρούσματα επιτηδείων, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά να δηλώνουν μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα ώστε να επωφεληθούν των ευεργετικών διατάξεων της Πολιτείας προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες κατήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου.

Ο υπουργός βρέθηκε σήμερα στη Βουλή για να απαντήσει σε ερώτηση του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αν. Δημοσχάκη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για το ότι το Υπουργείο δεν μοριοδότησε επιπλέον για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια μαθητές σχολείου της Σαμοθράκης, η οποία επλήγη από φυσικές καταστροφές όπως έγινε και στη Μάνδρα.

Ο κ. Γαβρόγλου έσπευσε να σχολιάσει ότι τα μεγέθη είναι ανόμοια και δεν μπορούν να συγκρίνονται καθώς στη Σαμοθράκη το σχολείο έκλεισε για δύο μόλις ημέρες ενώ στη Μάνδρα η ομαλότητα επανήλθε μετά από μήνες.

Εκεί ωστόσο ο υπουργός προέβη και σε μια πρωτοφανή καταγγελία – αποκάλυψη, ενδεικτική όπως είπε μιας μεγάλης παθογένειας της ελληνικής κοινωνίας, περιγράφοντας κρούσματα επιτηδείων οι οποίοι σπεύδουν να επωφεληθούν ευεργετικών διατάξεων αν και δεν το δικαιούνται: “Θα σας πω για τη Μάνδρα κάτι το οποίο πολλές φορές δεν μας τιμά ως κοινωνία. Προχωρήσαμε στην ευνοϊκή διάταξη. Ανακαλύπτουμε, λοιπόν, ότι υπάρχουν αλλαγές μόνιμης κατοικίας στη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Άνθρωποι που ήταν αλλού στα καλά καθούμενα εμφανίζονται ξαφνικά με μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα. Λέω λοιπόν ότι υπάρχει ένα ποσοστό στην κοινωνία μας που κάθε φορά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια διάταξη που ο πυρήνας της είναι καλός” είπε επί λέξει ο υπουργός.

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.