Κατά 4 εκατομμύρια αυξημένος ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ιεράπετρας


Τελευταία ενημέρωση 24 Δεκεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Κατά 4 εκατομμύρια αυξημένος ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ιεράπετρας

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκε ο Ισολογισμός, το Τεχνικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ο Προϋπολογισμός αποδεικνύοντας στη πράξη την καλή και στέρεη οικονομική κατάσταση του Δήμου Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον λόγω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης καταφέραμε να καταρτίσουμε έναν ρεαλιστικό, ισοσκελισμένο με ξεκάθαρο αναπτυξιακό χαρακτήρα και σύμφωνα με τις διατάξεις της Δημόσιας Αρχής προϋπολογισμό, αυξημένο κατά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και συνολικού ύψους 34.000.000€.
Ιεραρχούμε τις ανάγκες, προσφέρουμε το μέγιστο για κοινωνική πολιτική και αξιοποιούμε στο έπακρο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία (ΕΣΠΑ, Φιλοδημος, Τριτσης κ.α.) με σκοπό την Ανάπτυξη του Δήμου.

Όπως δηλώνει η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη:

“Έχοντας ως βασικό άξονα, ως Δημοτική Αρχή, το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου μας, τη συνεχή του πρόοδο αλλά και την εξυπηρέτηση όλων των υποχρεώσεων μας, ώστε να μη μεταφέρουμε χρέη σε επόμενες γενιές και πάντα σε άψογη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, καταρτίσαμε έναν προϋπολογισμό απόλυτα ρεαλιστικό.

Καταφέρνουμε να κρατάμε ένα Δήμο υγιή κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ένα Δήμο που εξυπηρετεί τις υποχρεωσεις του και έχει πλέον τη δυνατότητα δανεισμού.

Δημιουργήσαμε και φροντίζουμε να κρατάμε σταθερό το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών μας.
Ευχαριστώ την οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και τη διευθύντρια κα. Μαρίνα Φανουράκη για την άψογη συνεργασία, την εξαιρετική δουλειά και την αφοσίωση που επιδεικνύουν για τη συνεχή βελτίωση της οικονομικής εικόνας του Δήμου Ιεράπετρας.”

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.