Κατάσχεση προϊόντων απομίμησης από τη δημοτική αστυνομία Ιεράπετρας – Ικανοποίηση του εμπορικού συλλόγου


1
(1)

Σε κατάσχεση ειδών ένδυσης προχώρησε η δημοτική αστυνομία, τα οποία δεν έφεραν το σήμα γνησιότητας. Συγκεκριμένα οι 2 δημοτικοί αστυνομικοί προέβησαν στη σύλληψη πλανόδιου εμπόρου που σκοπό είχε την πώληση των προϊόντων, έκαναν κατάσχεση του εμπορεύματος, το κατέστρεψαν με ειδικό σπρέι και του επέβαλαν το πρόστιμο των 1000 ευρώ.

Με αφορμή το γεγονός, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μπινιχάκης φανερά ικανοποιημένος για την εφαρμογή του νέου νόμου που ισχύει από το καλοκαίρι και ήταν πάγιο αίτημά τους για αρκετά χρόνια δήλωσε στο Ρ. Λ. ότι «για τόσα χρόνια  ήταν ένα άλυτο πρόβλημα που δημιουργούσε αθέμιτο ανταγωνισμό. Τώρα με το  νόμο 4712/29-07-20 έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι οι οποίοι μάλιστα επιτρέπονται και σε αποθήκες εμπορευμάτων αλλά και καταστήματα καθώς  υπάρχει τρόπος για να σκανάρονται  τα προϊόντα και  να εμφανίζεται αν είναι απομίμησης ή γνήσια».

Να σημειωθεί ότι συχνά  τα βράδια οι δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν συνεχείς ελέγχους για την πάταξη του παραεμπορίου και έχουν αποτρέψει ακόμα και κλοπές σε καταστήματα. Ο κ. Μπινιχάκης μετέφερε τα συγχαρητήρια του στους 2 δημοτικούς αστυνομικούς για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.