Κατάρρευση μπαλκονιού το πρωί στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας! [βίντεο]


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 15 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Η έντονη καταιγίδα που έπληξε χθες το βράδυ την Ιεράπετρα, φαίνεται πως είχε κι άλλες επιπτώσεις πέρα από μικροπροβλήματα σε διάφορα σημεία του Δήμου, την κατάρρευση μπαλκονιών στην Παχειά Άμμο από κεραυνό, και την καταστροφή του Seatrac στην Κάτω Παραλία της πόλης.

Έτσι, πριν από λίγο, το πρωί της Παρασκευής, σε μια σχεδόν ηλιόλουστη μέρα για την Ιεράπετρα, ένα τμήμα από μπαλκόνι ενός παλιού και μεγάλου κτιρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκονται τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα,  κατέρρευσε, προκαλώντας ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές στο κατάστημα Joy που βρισκόταν στο ισόγειο και ακριβώς από κάτω.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κανείς από το σημείο και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, αφού τα μπάζα που έπεσαν ήταν μεγάλα και πάρα πολύ επικίνδυνα.

Η πτώση κατά πάσα πιθανότατα οφείλεται στη χθεσινή νεροποντή που μάλλον επιτάχυνε τη φθορά του κτιρίου το οποίο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση.

Στο σημείο δεν έχει βρεθεί ακόμα συνεργείο του Δήμου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα και έτσι ένας επαγγελματίας έχει τοποθετήσει μια κόκκινη κορδέλα ώστε να μην πλησιάζει κανείς, μέχρι να εκτιμηθεί η κατάσταση.1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.