Κατάθεση Μιχάλη Λεμπιδάκη στη δίκη: Ήταν κακοποιοί, όχι δολοφόνοι


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 13 Δεκεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Μέχρι και το Δικαστήριο αναγνώρισε τη μεγαλοψυχία τουΣυνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο δικαστήριο για τις ημέρες της απαγωγής του.

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει ξανά το δράμα της σχεδόν εξάμηνης κράτησης του από τους απαγωγείς όπου ο γνωστός επιχειρηματίας καταθέτει πλέον ως μάρτυρας πολιτικής αγωγής.

«Ήταν κακοποιοί αλλά όχι δολοφόνοι», υποστήριξε στο δικαστήριο και συνέχισε λέγοντας «πιστεύω ότι θα υπάρξει Δικαιοσύνη με την ασπίδα της κοινωνίας» κάνοντας προφανή αναφορά στο πρωτοφανές κύμα υποστήριξης και αλληλεγγύης που δέχτηκε η οικογένεια Λεμπιδάκη κατά το διάστημα της απαγωγής.

Ο κ. Λεμπιδάκης περιγράφει αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια την ενέδρα που του έστησαν οι απαγωγείς, τα κρησφύγετα, τον βαρύ οπλισμό και τις κουκούλες που φορούσαν οι απαγωγείς καθώς και ότι του έδειξαν χειροβομβίδα και καλάσνικοφ στην προσπάθεια των απαγωγέων να του κάμψουν το ηθικό.

Μέχρι και οι δικαστές έγιναν μάρτυρες της μεγαλοψυχίας που επιδεικνύει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης λέγοντας του «είστε δυνατός άνθρωπος και αντέξατε» για να απαντήσει ο ίδιος ότι «ο άνθρωπος προσαρμόζεται».

Τέλος, υποστήριξε ο επιχειρηματίας ότι κατά το διάστημα της ομηρίας του έκανε μπάνιο μία φορά σε σκάφη, τέσσερις φορές δεμένος με χειροπέδες και τρεις φορές άλλαξε ρούχα.

Πραγματικά, η δύναμη ψυχής του ανθρώπου αυτού προκαλεί ρίγη συγκίνησης για ακόμη μία φορά σε όλη την κοινωνία.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.