Κανελονια με σπανακι νηστισιμα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Μια ελαφριά συνταγή συνταγή για κανελόνια με σπανάκι και μπεσαμέλ που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και με λίγα υλικά.Υλικά

1 πακέτο κανελόνια
νηστίσιμη μπεσαμελ συνταγή εδώ
μισό κιλό σπανάκι
Αλάτι-πιπέρι
μισό ματσάκι άνηθο
3 κρεμμύδια φρέσκα
1 κουτάλια σκόνη λαχανικών
400 γραμμάρια νηστίσιμο τυρί (προαιρετικά)
ένα φλυτζανι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό
σάλτσα ντομάτας συνταγή εδώ

Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μετά προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια
Ρίχνουμε το σπανάκι ,τον άνηθο,και τα αχνίζουμε για 2-3 λεπτά.
συμπληρώνουμε λίγο νεράκι ,αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 με δεκαπέντε λεπτά
πέντε λεπτά πριν προσθέτουμε τη σκόνη λαχανικών.
Ετοιμάζουμε τη μπεσαμελ

Μόλις βράσει προσθέτουμε στο σπανάκι το τυρί και τη μισή μπεσαμελ
γεμίζουμε τα κανελόνια με το μείγμα ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας
και στο τέλος προσθέτουμε την υπόλοιπη μπεσαμελ
ρίχνουμε λίγο τυρί από πάνω (προαιρετικά)
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει στους 180 βαθμούς

πηγή:daddy-cool.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.