Κανένα ενδιαφέρον για το νέο ΔΣ του Γηροκομείου Ιεράπετρας


0
(0)

Μια συνεδρίαση χωρίς αποτέλεσμα αλλά με αρκετή κριτική ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Σύλλογο Φίλων Τρίτης Ηλικίας με βασικό σκοπό την ανάδειξη νέου ΔΣ αλλά και απολογισμό της προηγούμενης θητείας του Συλλόγου.

Η συμμετοχή στη συνέλευση ήταν μεν μικρή, παρόντες όμως ήταν εκπρόσωποι της Μητρόπολης του Δήμου καθώς και των δημοτικών παρατάξεων της Ιεράπετρας.

Στη συνέλευση όπως λέει ο πρώην πλέον πρόεδρος Μανώλης Χατζάκης, δεν προέκυψε καμία υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, ενώ έγινε αρκετή κριτική από τους παρευρισκόμενους για θέματα και χειρισμούς που ενδεχομένως έχουν οδηγήσει το Γηροκομείο σε ένα οικονομικό αδιέξοδο.

Μια παράλειψη που προέκυψε και για την οποία ευθύνεται ο Σύλλογος, όπως είπε ο κ. Χατζάκης, είναι το ότι στη συνέλευση δεν παρουσιάστηκαν γραπτώς τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου, ώστε να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι.

Αυτό επίσης ήταν κάτι για το οποίο έγινε κριτική με τον κ. Χατζάκη να αναφέρει πάντως πως έγινε από αμέλεια και τα στοιχεία θα παρουσιαστούν στην επόμενη συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.

Εκεί θα είναι και η τελευταία ευκαιρία να προκύψουν υποψηφιότητες ώστε να γίνουν εκλογές και να προκύψει νέο ΔΣ που θα συνεχίσει να τρέχει το Γηροκομείο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η λύση θα δοθεί μέσω Πρωτοδικείου ώστε να οριστεί προσωρινό συμβούλιο.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.