Καμμένη αποθήκη από κεραυνό τη νύχτα, εγκλωβισμός οδηγού, έσκασε θερμοσίφωνας σε διαμέρισμα το πρωί στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Μπορεί η βροχόπτωση να μην ήταν πολύ έντονη στην Ιεράπετρα όμως τα προβλήματα δεν έλειψαν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας χρειάστηκε να επέμβει σε αρκετά περιστατικά από το απόγευμα και μετά.

Αρχικά η πυρκαγιά στο Στόμιο που έκαψε 2 στρέμματα καλαμιών και προκάλεσε ζημιές στα πλαϊνά ενός θερμοκηπίου, που όπως λέει ο κ. Ροβυθάκης από την ΠΥ Ιεράπετρας, ήταν ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό που θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις, όμως με την έγκαιρη παρέμβαση μεγάλης δύναμης, αλλά και την βροχή που ξεκίνησε αργότερα, δεν επεκτάθηκε.

Λίγο η πυροσβεστική κλήθηκε για ένα περιστατικό εγκλωβισμό οχήματος δίπλα στο Νοσοκομείο με μια γυναίκα οδηγό να χρειάζεται βοήθεια,περιστατικό το οποίο έληξε χωρίς προβλήματα αφού είχε προλάβει να παρέμβει και να απεγκλωβίσει την οδηγό από το όχημα η Υπηρεσία Υδρευσης του Δήμου Ιεράπετρας

Αργότερα το βράδυ γύρω στις 22:30 ένας κεραυνός έπεσε σε αποθήκη στο Φράγμα Μπραμιανών, καίγοντας την ολοσχερώς, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές που η αξία τους υπολογίζεται σε 15.000 ευρώ, σε εργαλεία, λιπάσματα κλπ, και μικρότερες ζημιές στο θερμοκήπιο που βρισκόταν δίπλα.

Τα ξημερώματα επίσης η Πυροσβεστική κλήθηκε για ένα περιστατικό με ένα θερμοσίφωνα που έσκασε μέσα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Ιεράπετρας, όπου ευτυχώς παρά την έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά και μεγάλες ζημιές.

Aπό την πλευρά του Δήμου Ιεράπετρας και της υπηρεσίας Ύδρευσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Μαστοράκης, ανέφερε πως χθες όλη η υπηρεσία ήταν σε επιφυλακή για τυχόν προβλήματα, όμως δεν χρειάστηκε η παρέμβαση κάπου, πέρα από κάποιους καθαρισμούς σχαρών και το περιστατικό με τον εγκλωβισμό της οδηγού, σε σημείο γνωστό για το πρόβλημα που παρουσιάζει όταν βρέχει.

Παράλληλα τόνισε πως χθες ήταν η πρώτη φορά που λειτούργησε το αντιπλημμυρικό έργο στη Νικηφόρου Φωκά και όπως φάνηκε είχε μεγάλο αποτέλεσμα αφού βοήθησε πολύ.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.