Καλωσόρισμα Περιφερειάρχη, Υπουργού στους πρώτους ξένους τουρίστες-τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους σε εκδήλωση στη Χερσόνησο


Τελευταία ενημέρωση 2 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Θερμό καλωσόρισμα στη Κρήτη, στους πρώτους επισκέπτες της, σε τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους κορυφαίων Γερμανικών δορυφορικών τηλεοπτικών δικτύων, απεύθυνε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του διευθυντή πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας Condor Πώλ Σφάγιερ, τοπικών τουριστικών φορέων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Creta Maris στη χερσόνησο. Με πολύ χαρά, είπε ο κ. Αρναουτάκης, «σας καλωσορίζουμε στην Κρήτη μας που είναι ποιοτικός και ασφαλής προορισμός, και που είμαστε η περιοχή με τα ελάχιστα κρούσματα covid-19 σε όλη την Ευρώπη και αυτό γιατί τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα και είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους γιατρούς, τα νοσοκομεία, τους φορείς».

Ο κ. Αρναουτάκης χαιρέτησε την παρουσία του κ. Θεοχάρη λέγοντας ότι είναι τιμή στην έναρξη της τουριστικής περιόδου στο νησί να είναι παρόν ο Υπουργός και ότι, όλοι μαζί Περιφέρεια, φορείς συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα την φετινή χρονιά.

Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε ως καλούς Πρεσβευτές όλους τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε καλή παραμονή στο νησί, ευχαριστώντας για την διοργάνωση της εκδήλωσης την αεροπορική εταιρεία Condor, την τουριστική ξενοδοχειακή αλυσίδα του κ. Ανδρέα Μεταξά, και τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης.

Από την πλευρά του ο Υπουργός καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες  για την παρουσία τους και που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Παράλληλα ο κ. Θεοχάρης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την φιλοξενία.

Θερμές ευχαριστίες επίσης εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών και ιδιαίτερα ο εκπρόσωπος της Condor Πώλ Σφάγιερ, για την συνεργασία, την παρουσία τους στην φιλόξενη Κρήτη, στον Περιφερειάρχη και στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Οι τουριστικοί πράκτορες και οι δημοσιογράφοι απόλαυσαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του συγκροτήματος του Γιάννη Λυδάκη αλλά και άλλων Κρητικών συγκροτημάτων.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.