Καλαντζακης: θετική εξέλιξη η αναστολή των κατεδαφίσεων στο παραλιακο μέτωπο τις Ιεραπετρας


Τελευταία ενημέρωση 2 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα για θέματα που αφορούν τον Δήμο της Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης συναντήθηκε με τον Κυβερνητικό Βουλευτή και Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν η αναστολή της υλοποίησης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, η εξέλιξη του έργου της προσαγωγού διώρυγας του Φράγματος των Μπραμιανών, οι άμεσες χρηματοδοτήσεις που απαιτούνται για τα έργα που υλοποιεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας, για το παραλιακό μέτωπο και για τα έργα της ύδρευσης,  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Ιεράπετρας και όλος ο πρωτογενής τομέας, η χρηματοδότηση των ώριμων μελετών των οδικών έργων που περιλαμβάνουν την παράκαμψη της Παχειάς Άμμου και το τμήμα από το Καλό Χωριό έως τη Γέφυρα Φρουζή, η απεργία των ναυτεργατών, το νοσοκομείο και άλλα θέματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: « Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την υποστήριξή του και γενικότερα για την συνδρομή του στα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και ιδιαίτερα για τη θετική εξέλιξη της αναστολής των κατεδαφίσεων των κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής, του Συλλόγου Καφέ- Εστίασης και του Εμπορικού Συλλόγου.

Είναι απαραίτητο, όμως, να επιταχυνθούν οι ρυθμοί των χρηματοδοτήσεων από την μεριά της Κυβέρνησης και να χρηματοδοτηθούν οι μελέτες και τα έργα που έχουμε υποβάλει στα αρμόδια Υπουργεία. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε την  πλήρη αξιοποίηση και την  αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου Ιεράπετρας προβαίνοντας τάχιστα στις δημοπρατήσεις και στις υλοποιήσεις των έργων».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.