Καλαντζάκης: «Eνα βήμα πριν από την έναρξη της διαδικασίας της δημοπράτησης του έργου του Βιολογικού στον πρώην Δήμο Μακρύ Γιαλού»


0
(0)

Την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Διευθυντή της Δ.Υ.Α.Α. κ. Νικόλαο Σεκαδάκη και τον Ειδικό Συνεργάτη του, κ. Ιωάννη Μανιαδάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας, κα Μαρία Κασωτάκη. Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η έγκριση των τευχών δημοπράτησης του Βιολογικού Καθαρισμού της παραλιακής ζώνης του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού που αφορά τις περιοχές του Κουτσουρά, του Μακρύ Γιαλού και της Ανάληψης.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης: «Είμαστε ένα βήμα πριν από την έγκριση των Τευχών Δημοπράτησης και την έναρξη της διαδικασίας του Διαγωνισμού ενός πολύ σημαντικού αναπτυξιακού έργου για τις παραπάνω περιοχές.

Mαζί με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας και τους Συνεργάτες μου, κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο των ατέρμονων γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και χάρη στην άψογη συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας, σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να δημοπρατήσουμε ένα έργο αναγκαίο που αποτελεί για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μακρύ Γιαλού πάγιο αίτημα.

Ευχαριστώ τον κ. Αρναουτάκη για τη χρηματοδότηση και την κα Κασωτάκη για τη στήριξή της στην υλοποίηση του έργου».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *