Καλαντζάκης, Πετράς στο δεύτερο γύρο και μια μεγάλη εβδομάδα ξεκινά στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Μαΐου 2019 by energinews (admin)

Η κάλπη μίλησε και η Ιεράπετρα ετοιμάζεται για μια δεύτερη Κυριακή των εκλογών ανάμεσα στον Θεοδόση Καλαντζάκη και τον Αντώνη Πετρά.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα από τα εκλογικά τμήματα δείχνουν πως είναι απίθανο να ανατραπεί η θέση και η σειρά των δύο πρώτων με τον νυν Δήμαρχο Ιεράπετρας να πετυχαίνει ένα αποτέλεσμα που αφήνει τον ίδιο και το συνδυασμό του πλήρως ικανοποιημένο και απ’ την άλλη τον συνδυασμό Πετρά προβληματισμένο αφού υπήρχαν άλλες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα το οποίο θα κλείσει με περίπου 10 μονάδες διαφορά και 9 έδρες για το συνδυασμό Καλαντζάκη και 7 για τον συνδυασμό Πετρά. Ένα κλίμα φανερό και στα εκλογικά κέντρα των δύο συνδυασμών.

Τα τελικά αποτελέσματα θα δείξουν και το αποτέλεσμα στις υπόλοιπες θέσεις με το συνδυασμό Πανταζή να έχει μικρό προβάδισμα για την τρίτη θέση έναντι στον Θ. Χηνόπουλο με τους υπόλοιπους συνδυασμούς σε χαμηλότερα αποτελέσματα. Ζητούμενο των τελικών αποτελεσμάτων είναι επίσης να φανεί και το αν θα λάβουν έδρα η Μαρία Κοτσιφάκη και ο Αλέξανδρος Μουζουράκης, κάτι που για την ώρα φαίνεται να καταφέρνουν.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα που δημοσιοποίησε το Ράδιο Λασίθι

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.