Καλαντζάκης: «Με έργα και δράσεις στηρίζουμε το ΕΚΑΒ στην Ιεράπετρα»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Μαρτίου 2022 by manos (seo)-admin

Τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης, κ. Νικόλαο Γιαννακουδάκη ,την Υπεύθυνη του Γραφείου  Κίνησης και Συνεργείου του ΕΚΑΒ Κρήτης,  κα Ειρήνη Μπαλή και τον Υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γεώργιο Αγγελάκη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης στο Γραφείο του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ιεράπετρας, στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με το ΕΚΑΒ, ενώ συγχρόνως συζητήθηκαν περαιτέρω θέματα που άπτονται της μέριμνας και των δύο.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να συνδράμει όσο μπορεί στο μείζονος σημασίας έργο που επιτελεί το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας για τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου. Χάρη στις άμεσες επεμβάσεις του ΕΚΑΒ έχουν σωθεί δεκάδες ζωές όλα αυτά τα χρόνια, ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρει, ειδικά την περίοδο του κόβιντ, είναι καίριας σημασίας για τους πολίτες.

Ο Δήμος της Ιεράπετρας θα συνεχίσει να στηρίζει το ΕΚΑΒ με έργα και δράσεις. Είμαστε πρόθυμοι ως Δημοτική Αρχή να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο, για την επίλυση των στεγαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ στην Ιεράπετρα, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων μας. Η εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας, αναμένεται να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά.

Ευχαριστώ τον κ. Γιαννακουδάκη και την κα Μπαλή  για την εκτενή ενημέρωση και τη συνεργασία και ιδιαιτέρως τον κ. Αγγελάκη, αλλά και όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ της Ιεράπετρας, για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν με στόχο την αναβάθμιση της ασφάλειας των πολιτών».

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.