Καλαντζάκης: «Η Ιεράπετρα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας κα. Μαρία Σακαδάκη.

Η κα. Σακαδάκη ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και για τον προγραμματισμό της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α για τα φετινά Χριστούγεννα καθώς και για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον COVID-19 στις δομές.

Όπως δηλώνει ο κ. Καλαντζάκης:

«Η Ιεράπετρα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα.

Παρά τη δύσκολη κατάσταση επιδημιολογικά που διανύουμε ως χώρα υπάρχει σχεδιασμός ώστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να μεταφερθεί στην Ιεράπετρα και στους δημότες της μέσω του εορταστικού διακόσμου.

Ταυτόχρονα, έχουμε φροντίσει ώστε η λάμψη των Χριστουγέννων να φτάσει σε κάθε σημείο του Δήμου, στους οικισμούς και σε όλες τις κοινότητες, με διακοσμητικά στοιχεία και χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Ο στολισμός θα ξεκινήσει να τοποθετείται το ερχόμενο διάστημα, πάντα με την απαιτούμενη προσοχή και τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα και να προσφέρει ανάσες χαράς και αισιοδοξίας που όλοι μας έχουμε ανάγκη.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.