Καλαντζάκης: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη – Το έργο μας μίλησε

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Μαΐου 2019 by energinews (admin)

Με ικανοποίηση μετά από ένα πάρα πολύ θετικό αποτέλεσμα μίλησε στο Ράδιο Λασίθι ο νυν Δήμαρχος Θεοδόσης Καλαντζάκης μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο οποίο έρχεται πρώτος με ένα ποσοστό κοντά στο 37%, αυξάνοντας τις δυνάμεις του σε σχέση με τις εκλογές του 2014.

Όπως είπε μετά τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και παράλληλα ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον ίδιο και τον συνδυασμό του, αλλά και τους εργαζόμενους που κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια πρωτόγνωρη εκλογική διαδικασία.

Το έργο που παράχθηκε τα περασμένα 4.5 χρόνια όπως είπε κρίθηκε από τους πολίτες της Ιεράπετρας και των τοπικών κοινοτήτων και παρότι κάποιο μπορεί να εθελοτυφλούν σε σχέση με όσα έγιναν ο κόσμος τα αναγνώρισε.

Παράλληλα όπως είπε το αποτέλεσμα ενδεχομένως να δείχνει και μια αποδοκιμασία στους συνεργάτες που αποχώρησαν από το συνδυασμό.

Πλέον ζητούμενο είναι να φανεί το πόσους δημοτικούς συμβούλους θα εκλέξει ο συνδυασμός και αν θα είναι 10 ή 11 , ενώ ο κ. Καλαντζάκης δεν θέλησε να αναφερθεί στο κομμάτι των συνεργασιών που μπορεί να γίνουν μέχρι την άλλη Κυριακή. «Οι μόνοι μας σύμμαχοι είναι οι συνεργάτες μας, με αυτούς μας έκρινε ο κόσμος χθες, με αυτούς θα κρίνει και την επόμενη Κυριακή».

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.