Καλαντζάκης – Αίτημα στήριξης σε όλους τους βουλευτές Κρήτης για το τμήμα Φυσικοθεραπείας


0
(0)

Στο πλαίσιο των συνολικών προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για την ανατροπή των εξελίξεων και τη λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης απηύθυνε στις 26/11/2019 επιστολές και στους 16 Βουλευτές της Κρήτης όλων των κομμάτων.

Στις εν λόγω επιστολές ο δήμαρχος ενημερώνει για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, με την οποία εξεδόθη ψήφισμα αναφορικά με την λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης στο Δήμο Ιεράπετρας και ζητάει τη στήριξη των βουλευτών για την άμεση άρση της αναστολής λειτουργίας του πανεπιστημιακού αυτού τμήματος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στις δηλώσεις του:

«Χρόνια η Ιεράπετρα ζητάει την ίση αντιμετώπιση και την συμπερίληψή της στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και δε σκοπεύουμε να αφήσουμε το θέμα να περάσει στο απυρόβλητο.

Εκτός του αιτήματός μας για άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων για εκτενή συζήτηση του θέματος ζητάμε και τη στήριξη όλων των βουλευτών της Κρήτης για ανατροπή των εξελίξεων που αδικούν τον τόπο μας.

Μετά από όλες τις προσπάθειες που έχουμε ήδη κάνει, συνεχίζουμε να διεκδικούμε κάθε μορφή προόδου για τον τόπο μας, με όποιο μέσο διαθέτουμε γι’ αυτό και δεν εφησυχαζόμαστε έως ότου λάβουμε θετική ανταπόκριση από την Κυβέρνηση. »

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.