Κακοποίηση γαϊδάρου στη Ζίτσα: Καταπέλτης το πόρισμα για τον πρώην αντιδήμαρχο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 9 Δεκεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Ήταν πριν από λίγους μήνες που οι εικόνες από το άτυχο γαϊδουράκι στη Ζίτσα είχαν προκαλέσει θυμό και οργή στο πανελλήνιο. Το πόρισμα της εισαγγελίας Ιωαννίνων σχετικά με την κακοποίηση του ζώου από τον πρώην αντιδήμαρχο του χωριού της Ηπείρου είναι καταπέλτης και θα δικαστεί για κακούργημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας είχε υποστηρίξει ότι μετέφερε τον γάιδαρο στην καρότσα του αυτοκίνητου του μετά από επίθεση που είχε δεχτεί το ζώο από λύκο. Και πως χωρίς να το καταλάβει, το γαϊδουράκι έπεσε στον δρόμο και το έσερνε για δεκάδες μέτρα μέσα στο χωριό Γραμμένο Ιωαννίνων.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, η Εισαγγελία Ιωαννίνων απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του πρώην αντιδημάρχου Ζίτσας, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του γαϊδάρου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό για να δικαστεί για της πράξεις του.

Καθοριστικό ρολό στο πόρισμα της εισαγγελίας Ιωαννίνων φαίνεται πως ήταν οι γνωματεύσεις από εξειδικευμένους κτηνιάτρους και υπιάτρους που είχαν εξετάσει το άτυχο ζώο.

Εικόνες σοκ από το κακοποιημένο ζώο

Η σοκαριστική υπόθεση με το γαϊδουράκι είδε το φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις. Οι εικόνες με το κακοποιημένο ζώο είχαν κάνει τον γύρο των ΜΜΕ.

Οι κάτοικοι στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων είχαν γίνει μάρτυρες του σοκαριστικού περιστατικού. Είδαν με τα μάτια τους τον οδηγό του αγροτικού οχήματος να σέρνει για πολλά μέτρα ένα γαϊδουράκι σε κεντρικό δρόμο του χωριού. Τα αίματα από το άτυχο ζώο είχαν σοκάρει τους μάρτυρες και ήταν αυτοί οι άνθρωποι που τον σταμάτησαν με τις φωνές τους. Το γαϊδουράκι είχε γεμίσει πληγές και αφέθηκε στην άκρη του δρόμου.

14

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.