Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Κινδύνευσε ζευγάρι σε πλημμυρισμένο σπίτι – Εγκλωβίστηκαν γυναίκες σε ΙΧ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 6 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Ώρες αγωνίας για 4 άτομα που κινδύνευσαν λόγω των ορμητικών νερώνΞεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής η «επέλαση του «Ηφαιστίωνα» και την Κρήτη όπου ήδη κινδύνευσαν άνθρωποι και χρειάστηκε η παρέμβαση των αρχών.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έζησε τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι στα Λιβάδια Χανίων όταν το πρωί των Θεοφανείων τα νερά άρχισαν να εισχωρούν στο σπίτι. Η ποσότητα των υδάτων ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής η οποία έκρινε ότι δεν θα είχε αποτέλεσμα η απάντληση με τόσο μεγάλη και αδιάκοπη ροή νερού. Έτσι οι 2 πυροσβέστες απομάκρυναν το ζευγάρι από το σπίτι και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Εγκλωβίστηκαν γυνάικες σε ΙΧ

Ωστόσο και στην περιοχή του Σταλού Χανίων δύο γυναίκες έζησαν ώρες αγωνίας όταν εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο «έσβησε» και χρειάστηκε η βοήθεια της πυροσβεστικής για να βγουν από όχημα και αποφύγουν τα ορμητικά νερά.

Παράλληλα η πυροσβεστική κλήθηκε σε περιπτώσεις απάντλησης υδάτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έχουν ζητήσει την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων ενώ από το μεσημέρι υπήρξε άρση της απόφασης απαγόρευσης κίνησης βαρέων οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.