Και ξανά Κλασική Μουσική από τον «Μάγος της Λύρας»


3.3
(3)

Ο Αλέξανδρος Λύρα έρχεται το 2022 με…. Τσαϊκόφσκι „Ο χορός των μικρών κύκνων“.

Ο Αλέξανδρος αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι η Κρητική λύρα στα χέρια του παίζει τα πάντα , αυτή την φορά με ένα από τα πιο γνωστά και απαιτητικά κλασικά έργα που υπάρχουν.

Το αποτέλεσμα απόκοσμο, υπέργειο και μια πύλη σε έναν φαντασιακό κόσμο με συστατικά του το πράσινο της φύσης, λίμνη , κύκνους , νοσταλγία, την ηρεμία το φως κι ότι άλλο βγαίνει στον καθένα μας σε εικόνα που μόνο ο Μάγος της Λύρας θα μπορούσε να δημιουργήσει και να αποδώσει κάτι τέτοιο.

Μια θεσπέσια συνύπαρξη , με ρίζα την κλασική μουσική και τον ανατριχιαστικό ήχο της λύρας από τα μαγικά δάχτυλα της ιδιοφυΐας Αλέξανδρο Λύρα,σε ενα ακουστικό υπερθέαμα.

Με κλειστά μάτια και ανοικτούς ορίζοντες, υποδεχόμαστε λοιπόν αυτήν την μουσική πανδαισία-ένα ακόμη σύμβολο της δύναμης, του πάθους, του μυστηρίου που κατακλύζουν τον αξεπέραστο Αλέξανδρο Λύρα! 

Απολαύστε το!

105

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 3.3 / 5. Πλήθος ψήφων 3

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)