Καιρός: Έρχεται μίνι «καύσωνας» και στην Κρήτη – Ο υδράργυρος θα ανέβει στο Λασίθι

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Απριλίου 2021 by manos (seo)-admin

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ( meteo.gr ). Με γενικά καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα.

Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του καιρού της Μ. Εβδομάδας θα είναι η συνεχής σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας

Στην εικόνα που ακολουθεί παρουσιάζεται η μέγιστη θερμοκρασία που αναμένεται έως και το Μ. Σάββατο (01/05) σε 5 επιλεγμένες πόλεις της χώρας.

Σε αρκετές περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία από την Μεγάλη Παρασκευή (30/4) κι έπειτα θα πλησιάσει, ή ακόμη και θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Για την Ιεράπετρα, σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου, την Μ. Τρίτη τους 24 βαθμούς Κελσίου, την Μ. Τετάρτη τους 26, την Μ. Πέμπτη τους 29, την Μ. Παρασκευή τους 32, για να φθάσουμε το Μεγάλο Σάββατο οπότε και σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα ο υδράργυρος θα αγγίξει  τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Για τον Αγ. Νικόλαο, σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου, την Μ. Τρίτη τους 23 βαθμούς Κελσίου, την Μ. Τετάρτη τους 35, την Μ. Πέμπτη τους 35, την Μ. Παρασκευή τους 33 και το Μεγάλο Σάββατο ο υδράργυρος θα ανέβει στους 39 βαθμούς κελσίου.

Για την Σητεία, σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου, την Μ. Τρίτη τους 24 βαθμούς Κελσίου, την Μ. Τετάρτη τους 31, την Μ. Πέμπτη τους 38, την Μ. Παρασκευή τους 31 και το Μεγάλο Σάββατο ο υδράργυρος θα ανέβει στους 40 βαθμούς κελσίου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.