ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ


0
(0)

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ για
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
και
ΚΟΠΗ ΠΡΟΕΞΟΧΟΝΤΩΝ σε ΟΔΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ
Έχοντας υπόψη την κείμενη Νομοθεσία και με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών από τον κίνδυνο πυρκαγιών κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες , νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών χώρων που βρίσκονται εντός πόλεως και οικισμών ,και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όρια τους ,να προβούν στον καθαρισμό τους από την βλάστηση , αλλά και να φροντίσουν για την διατήρηση της καθαριότητας τους.
Επίσης να προβούν σε κοπή όλων των προεξέχοντων προς οδούς κοινής χρήσης κλαδιών των δέντρων τους , των θάμνων κλπ και να απομακρύνουν τα προϊόντα καθαρισμού .
Συμβάλλουμε όλοι στην πρόληψη των πυρκαγιών .
Προστατεύουμε την ζωή και την περιουσία μας.

Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗ ΣΚΥΒΑΛΟΥ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *