«Καθαρά» από κορωνοϊό τα λύματα στο Δήμο Ιεράπετρας


0
(0)

Κανένα ίχνος από στελέχη του κορωνοϊού δεν ανιχνεύθηκε ούτε αυτή την εβδομάδα μετά τις αναλύσεις που γίνονται σε εβδομαδιαία βάση στα λύματα του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Μαστοράκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για το θέμα παρουσιάζοντας τα σχετικά στοιχεία, προσθέτοντας παράλληλα πως πλέον στις εβδομαδιαίες αναλύσεις, βάση νόμου, έχει προστεθεί και η ανίχνευση ραδιενέργειας στα λύματα η οποία επίσης αυτή την εβδομάδα ήταν αρνητική.

Οι έλεγχοι όπως είπε συνεχίζονται κανονικά κάθε εβδομάδα χωρίς μέχρι τώρα να έχει ανιχνευτεί κάτι ύποπτο στα λύματα του βιολογικού καθαρισμού τα οποία προέρχονται από την πόλη της Ιεράπετρας και τις γύρω περιοχές, Κεντρί – Βαϊνιά, Καλογέρων, Στομίου, Γρα-Λυγιάς.

Ο ίδιος τόνισε πως τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα δεν πρέπει να κάνουν κανένα να εφυσηχάζει αλλά να συνεχίζει να προσέχει ώστε να διατηρηθεί αυτή η καλή εικόνα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *