Κίνηση απελπισίας από κάτοικο της Χρυσής μετά τις κατεδαφίσεις των αυθαίρετων κατασκευών

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Μαρτίου 2022 by energinews (admin)

Προσπάθεια να δώσει τέλος στη ζωή του επιχείρησε λίγο νωρίτερα ένας από τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους της Χρυσής ο οποίος καλείται να αποχωρήσει από το νησί και να κατεδαφιστεί το πρόχειρο κατάλυμά στο οποίο διαμένει.

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Ιεράπετρας έξω από την αρχαιολογική συλλογή και στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί που προσπάθησαν και κατάφεραν τελικά να τον μεταπείσουν.

Ο ίδιος που μένει εδώ και πάρα πολλά χρόνια μόνιμα, χειμώνα-καλοκαίρι, στη νήσο Χρυσή ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια ζωή εκτός της Χρυσής αφού αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και η προθεσμία που είχε για να απομακρυνθεί τον έφερε σε αυτό το σημείο.
Θυμίζουμε πως πολύ πρόσφατα κατεδαφίστηκαν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές, εκτός από τη δική του και ακόμα μια, ενώ από το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται να ξεκινήσει η εφαρμογή του σχεδίου δράσης προστασίας της Χρυσής με κινήσεις αποτροπής τόσο των κατασκηνωτών όσο και αυτών που δημιουργούσαν πρόχειρες κατασκευές. Σήμερα στη Χρυσή βρίσκεται κλιμάκιο του Δήμου Ιεράπετρας για να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί μετά τις κατεδαφίσεις και τα υλικά που πρέπει να μεταφερθούν καθώς και την κατάσταση σχετικά με την καθαριότητα και τα σκουπίδια που βρίσκονται εκεί.

245

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.