Κάλεσμα για μεγαλύτερη συμμετοχή στα συλλαλητήρια σε Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Σητεία – Παράπονα για τη στάση του ΥΠΕΣ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 15 Μαρτίου 2023 by energinews (admin)

Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που αναπαράγουν και διάφορα site ότι δήθεν η 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 βγήκε παράνομη, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ ενημερώνει τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές.

Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά.

Παράνομη βγήκε σήμερα η Απεργία-Αποχή για την αξιολόγηση, που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης Μαρτίου 2023.

Καλούμε τον Υπουργό Εσωτερικών να ανασκευάσει ΑΜΕΣΑ.

«Καλούμε όσα Μ.Μ.Ε. γράφουν ανακρίβειες να ανασκευάσουν και να μην παραπληροφορούν τους πολίτες.», καταλήγει η ανακοίνωση.

Για το θέμα μίλησε στο Ράδιο Λασίθι η πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής Μαρία Στρατάκη, δίνοντας λεπτομέρειες τόσο για την απεργία όσο και για τη στάση του Υπουργείου Εσωτερικών καλώντας με τη σειρά της τους πολίτες να δώσεις ακόμα μεγαλύτερο παρόν στα συλλαλητήρια που είναι προγραμματισμένα για αύριο στις 18:30 το απόγευμα στα κέντρα της Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου και Σητείας.

ΑΚΟΥΣΤΕ(ΕΔΩ)

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.