Ιταλικά κοσμήματα από Lamborghini και Ducati


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 28 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Το 4ο επεισόδιο της σειράς νέων μοντέλων της Ducati για το 2021 έκρυβε μια ιδιαίτερη συνεργασία. Οι Η Ducati Diavel θα παραχθεί σε 260 μονάδες…σχεδιαστές της Lamborghini μαζί με εκείνους της Ducati αποφάσισαν να συνεργαστούν και να βγάλουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα όσον αφορά τα μοντέλα Diavel 1260 και Sian FKP37.

Η καινούρια έκδοση του Diavel 1260 Lamborghini έχει να κάνει κυρίως με την εξωτερική εμφάνιση της μοτοσικλέτας και τα δύο σχεδιαστικά κέντρα πραγματικά παρήγαγαν κάτι απίστευτο. Μία Diavel κόσμημα, με απίστευτες λεπτομέρειες προερχόμενες από το πρώτο υβριδικό supercar της Lamborghini. Από το minimal φέρινγκ το οποίο έχει καινούριους αεραγωγούς, τις εξαγωνικές carbon εξατμίσεις, τον ιδιαίτερο χρωματισμό μέχρι τις κόκκινες βαμμένες δαγκάνες της Brembo, η μοτοσικλέτα βρίθει πολυτέλειας και ποιότητας την οποία δύσκολα βρίσκεις σε μοτοσικλέτα παραγωγής.

Ένα διαμάντι σε δύο τροχούς από την Ducati σε συνεργασία με τη Lamborghini.
Ένα διαμάντι σε δύο τροχούς από την Ducati σε συνεργασία με τη Lamborghini.

Στα 30.000 ευρώ…

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος με το βασικό μοντέλο και αποδίδει 162 ίππους, το βάρος είναι περιορισμένο στα 220 κιλά, ενώ οι αναρτήσεις είναι της Ohlins.

Η Diavel θα παραχθεί σε 260 τεμάχια και η τιμή της αναμένεται κοντά στις 30.000€. Όσο για την τιμή της Lamborghini, καλύτερα να γράψουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη…

zougla.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.