Ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο και τους ανθρώπους έχουν αποκτήσει οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες


0
(0)

Ένα μεγάλο δίκτυο επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, έχει αποκτήσει ο Άγιος Νικόλαος γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα σύμφωνα με το Μητρώο που καταρτίζει ο Δήμος, ήδη από την προηγούμενη δημοτική περίοδο.
Πολίτες του κόσμου, επισκέπτονται ξανά και ξανά την περιοχή, διαμένοντας τις περισσότερες φορές στο ξενοδοχείο που επισκέφθηκαν για πρώτη φορά, αναπτύσουν φιλίες, αλλά και σχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους και τον τόπο.
Σήμερα το πρωί (10/10), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, είχε την ευκαιρία να δεχτεί στο γραφείο του τις κ. Maggie Tunnicliff και Anne Keller, δυό φίλες που επισκέπτονται την περιοχή από το 1978.
Σε δηλώσεις του μάλιστα έκανε γνωστό, ότι ο Δήμος επιθυμεί την επαφή και την επικοινωνία με τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, οι οποίοι στο σύνολο τους δηλώνουν, ότι παρά τις αλλαγές που παρατηρούν στον τόπο τα τελευταία χρόνια, οι ντόπιοι εξακολουθούν να έχουν το στοιχείο εκείνο της φιλοξενίας που τους προτρέπει να επιλέγουν τον Άγιο Νικόλαο, ως μοναδικό τουριστικό προορισμό.
Οι Αγγλίδες επισκέπτριες σε σχετικές τους αναφορές, τόνισαν ότι χρόνο με τον χρόνο, προστίθενται νέα ξενοδοχεία, ωστόσο -εκτός από την παροχή των υπηρεσιών που βρίσκουν ικανοποιητική- το τοπίο και η φυσική ομορφιά του τόπου παραμένει αναλλοίωτη, όπως υποστήριξαν.
Τις κ. Tunnicliff και Keller, συνόδεψε στο δημαρχείο ο σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων κ, Χρήστος Νικολάου, ενώ ο δήμαρχος, προσέφερε στις δύο κυρίες το φωτογραφικό λεύκωμα του Αγίου Νικολάου, με την ευχή να συναντηθούν εκ νέου και το ερχόμενο καλοκαίρι.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.