Ικανός αριθμός ακινήτων προστίθενται στο περιουσιολόγιο του Δήμου Αγίου Νικολάου


0
(0)

Συνάντηση με την εκπρόσωπο του Γραφείου Τεχνικών & Επιχειρηματικών Μελετών “ΝΟΤΙΟΝ” κ. Μαρία Μαρκάκη,είχε σήμερα (27/7) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την σύνταξη και συμπλήρωση του φακέλλου από το εν λόγω γραφείο, που περιλαμβάνει τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και αναμένεται να υποβληθεί στο Κτηματολόγιο.
“Πρόκειται για μια εξαιρετική εργασία – δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου που σε συνδυασμό με όλα όσα εξελίσσονται (GIS, τακτοποίηση άλλων ζητημάτων), θα δώσουν στον Δήμο, την δυνατότητα απόκτησης ενός αξιόπιστου αρχείου, που θα χρησιμεύσει στο εξής στον προγραμματισμό και στην παρακολούθηση, όλων των θεμάτων του Δήμου”.
Μάλιστα – όπως έκανε γνωστό – από την μέχρι σήμερα διερεύνηση, έχει προκύψει ένας ικανός αριθμός πρόσθετων ακινήτων τα οποία δεν ήταν καταγεγραμμένα στο περιουσιολόγιο του Δήμου, ενώ με την προσθήκη συμβολαίων παραχώρησης, εγγράφων, τοπογραφικών, το αρχείο στην τελική του μορφή, θα είναι πλήρες και εύκολα αξιοποιήσιμο από τον Δήμο αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *