Ικανοποίηση των δύο πρώτων μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Με ικανοποίηση για την αυξημένη συμμετοχή και την ανανέωση του Συμβουλίου αλλά χωρίς ακόμα να θέλουν να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους για την διεκδίκηση θέσεων στο  νέο προεδρείο, μίλησαν σήμερα στο Ράδιο Λασίθι οι δύο πρώτοι μετά τη χθεσινή διαδικασία των εκλογών στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας.

Γιάννης Γαϊτάνης και Κωστής Χειλάς ισοψήφισαν με 196 ψήφους, και πλέον ο ένας από τους δύο μετά από κλήρωση που θα γίνει από την εφορευτική επιτροπή έχουν την υποχρέωση να συγκαλέσουν σύντομα το νέο 7μελες συμβούλιο για την εκλογή του προεδρείου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Και οι δύο τόνισαν πως το σημαντικό μετά τη χθεσινή διαδικασία ήταν πως η συμμετοχή του κόσμου αυξήθηκε και πως υπήρξε ανανέωση του Συμβουλίου.

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου και το ποια άτομα θα καταλάβουν θέσεις δεν είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή ανέφεραν, αλλά να υπάρξει ένα καλό κλίμα εντός του συμβουλίου και όλα τα μέλη να βοηθούν σε όσα χρειάζεται. Ο κ. Γαϊτάνης τόνισε επιπλέον πως δική του πρόθεση θα είναι να υπάρξει ομοφωνία στη νέα σύνθεση αν αυτό είναι δυνατό.

Παράλληλα τονίστηκε πως ο Σύλλογος οφείλει πολύ γρήγορα να ξεκινήσει να οργανώνεται και να εκμεταλλευτεί το «νεκρό» καλοκαιρινό διάστημα που ακολουθεί, ώστε από το Σεπτέμβριο να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το έργο του, με βασική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.