Ικανοποίηση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ Λασιθίου για τις εκλογές και την προσέλευση νεότερων σε ηλικία

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Με μεγάλη αισιοδοξία για όσα έδειξαν οι κάλπες αντιμετωπίζουν και στο νομό Λασιθίου τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος αλλαγής (πλέον), τα όσα έγιναν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Ο μέχρι σήμερα συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου Γιώργος Μπελούκας, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για όσα έγιναν την Κυριακή στα εκλογικά κέντρα του Λασιθίου, σε μια διαδικασία που σε γενικές γραμμές κύλησε ομαλά.

Η συμμετοχή σε επίπεδο νομού ήταν πολύ ικανοποιητική ανέφερε ο κ. Μπελούκας, όπως και το γεγονός ότι προσήλθαν να ψηφίσουν πολλά νεαρά άτομα κάτι που έχει φέρει ανανέωση και στα πρόσωπα που τελικά θα εκλεγούν στα τοπικά όργανα.

Η καταμέτρηση και η διασταύρωση των αποτελεσμάτων ακόμα συνεχίζεται τόνισε ο κ. Μπελούκας και έτσι δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για το ποιοι και ποιες θα είναι οι 9 που θα στελεχώσουν τη νέα νομαρχιακή επιτροπή Λασιθίου, αλλά και τις τοπικές οργανώσεις και τους Συνέδρους του κόμματος.

Το βασικότερο πρόβλημα στη χθεσινή διαδικασία συνέβη στην Ιεράπετρα όπως είπε, αφού εξαιτίας κακής συνεννόησης δεν υπήρξαν αρκετές υποψηφιότητες ώστε να γίνει εφικτή η διαδικασία για την τοπική οργάνωση και έτσι θα επαναληφθεί σύντομα η διαδικασία στην οποία τελικά θα συμμετέχουν αρκετοί υποψήφιοι όπως ανέφεραν τη χθεσινή ημέρα.

Στο Ράδιο Λασίθι μίλησε και ο Γιώργος Κοϊνάς, υποψήφιος για τη νομαρχιακή επιτροπή Λασιθίου. Ο κ. Κοϊνάς σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στους ψηφοφόρους από την Ιεράπετρας, τελικά όμως δεν φαίνεται να εκλέγεται. Κι αυτό γιατί δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ικανό αριθμό ψήφων στους υπόλοιπους Δήμους του Λασιθίου και παράλληλα εξαιτίας της ποσόστωσης που υπάρχει για τη συμμετοχή γυναικών στο 1/3 της επιτροπής, κάτι που επηρεάζει τη δική του θέση.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

9

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.