«Ιεράπετρα Νέα Πορεία»: Ο ΒΟΑΚ δεν προσφέρεται ούτε για κινήσεις εντυπωσιασμού ούτε για κινήσεις λαϊκισμού


0
(0)

Απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα στα Μ.Μ.Ε. που αναφέρεται στον ΒΟΑΚ και σε μεγάλα έργα υποδομών ενημερώνουμε τους πολίτες οτι για τη Δημοτική Αρχή ο ΒΟΑΚ και τα μεγάλα έργα υποδομών (έργα ύδρευσης, άρδευσης, λιμενικά, οδικά κ.α) αποτελούν μείζονα ζητήματα και πρωταρχικές προϋποθέσεις ανάπτυξης για την Ιεράπετρα και για το νομό Λασιθίου γενικότερα.

Ειδικά ο ΒΟΑΚ είναι ένα θέμα το οποίο παρακολουθούμε στενά και βρισκόμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη όσο και τους υπόλοιπους Δημάρχους του Νομού και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης.

Όλοι οι Δήμαρχοι του νομού μαζί με την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και σύντομα θα συμμετέχουμε σε ευρεία σύσκεψη με όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς, δημιουργώντας ευρύ μέτωπο διεκδίκησης ενός έργου που θα αναβαθμίσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες του νομού.

Θεωρούμε ότι το έργο του ΒΟΑΚ δεν προσφέρεται ούτε για κινήσεις εντυπωσιασμού, ούτε για κινήσεις λαϊκισμού. Τα μεγάλα έργα υποδομών, που είναι μεγίστης σημασίας για την Ιεράπετρα, δεν είναι θέματα που χρήζουν αντιπολιτευτικής τακτικής, αλλά απαιτούν συστράτευση, ομοψυχία και από κοινού διεκδίκηση.

Καλούμε, όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για την πρόοδο του τόπου του, να μην επιδεικνύει άγνοια των γεγονότων.

 

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης

«Ιεράπετρα Νέα Πορεία»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.