Ιεράπετρα και Ρέθυμνο συμμετέχουν στην κινητοποίηση με τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ με αφορμή την κάθοδο Μητσοτάκη στην Κρήτη


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Ιανουαρίου 2023 by energinews (admin)

Τη μορφή ενός μίνι-παγκρήτιου συλλαλητηρίου αναμένεται να λάβει η κινητοποίηση που έχει αποφασιστεί να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου από το σωματείο εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ.

Η μέρα της διοργάνωσης δεν είναι τυχαία αφού εκείνη την ημέρα στην Κρήτη και το Ηράκλειο θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του.

Όπως αναφέρει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Ανδρέας Μαμαντόπουλος, έχει αποφασιστεί να υπάρξει παρουσία της Ιεράπετρας στην κινητοποίηση και από το Σύλλογο και για το λόγο αυτό θα διατεθεί ένα πούλμαν για να μεταφέρει όσους το επιθυμούν με τα έξοδα να καλύπτονται από τον Σύλλογο.

Το ίδιο θα γίνει και από την πλευρά του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας με τον κ. Βλασάκη να αναφέρει πως εδώ και δύο εβδομάδες γίνονται συζητήσεις μεταξύ όλων των Συλλόγων Εργαζομένων Νοσοκομείων της Κρήτης για τη συγκεκριμένη κινητοποίηση.

Στο Ηράκλειο την Πέμπτη αναμένεται να υπάρχει παρουσία και από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου με σκοπό τελικά να περάσει ένα όσο το δυνατόν ισχυρότερο μήνυμα προς την κυβέρνηση για στήριξη του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ.

Λεπτομέρειες για την μετακίνηση από την Ιεράπετρα προς το Ηράκλειο θα δοθούν σύντομα αλλά είναι δεδομένο πως σύμφωνα με το πρόγραμμα η συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου θα ξεκινήσει στις 09:30 το πρωί.

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.