Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας για ενημέρωση σε σημαντικά θέματα


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 17 Δεκεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας για την ενημέρωση του επικεφαλής της Παράταξής μας κ. Πετρά Αντωνίου, σε ζητήματα σχετικά με τον γενικότερο σχεδιασμό καθώς και την υλοποίηση στρατηγικών μελετών και έργων στο Δήμο μας.

Αφορμή στάθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση μας με σκοπό τη ενημέρωση του Δημάρχου για τις προτάσεις μας σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:

  • την δημιουργία δομής ΤΟΜΥ στον Δήμο Ιεράπετρας,
  • την σύσταση αστικής συγκοινωνίας με ηλεκτροκίνητα μέσα,
  • την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου,
  • την αναχρηματοδότηση της κατασκευής του φάρου στο λιμάνι της Ιεράπετρας και
  • την ολοκλήρωση της χάραξης του Νότιου οδικού άξονα και ειδικότερα του τμήματος Ιεράπετρα – Βιάννος – Καστέλι, το οποίο με την υλοποίηση του θα μας επιτρέψει να βρεθούμε πολύ κοντά  στο υπό κατασκευή νέο αεροδρόμιο.

Πιστεύουμε ότι χρόνος λειαίνει τις ακμές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ποιο ουσιαστικό διάλογο, ενώ η καλή πρόθεση από μέρους μας ήταν και παραμένει δεδομένη, όπως και η δημιουργική σκέψη και η διάθεση για να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Άλλωστε επιμένουμε στη θέση μας ότι, το σημαντικό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δεν είναι το ποιος βρίσκεται στον δημαρχιακό θώκο, αλλά το τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί για να βγει ο Δήμος μας αλώβητος από την υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κρίση έτσι,   ώστε να δώσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο τόπο από αυτόν που παραλάβαμε.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.