Ιεράπετρα: Έρχεται μονάδα διαχείρισης και κομποστοποίησης βιοαποβλήτων


0
(0)

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μεγάλων προσπαθειών που έγιναν από τη δημοτική αρχή προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη του έργου, να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.737.191€ και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Υπογράφουμε σήμερα ένα πολύ σημαντικό έργο με ποικίλα περιβαλλοντικά οφέλη που εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μεγάλων προσπαθειών που έγιναν από τη δημοτική αρχή προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη του έργου, να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του Δήμου Ιεράπετρας, τους συνεργάτες μου και τον πρόεδρο του ΕΣΔΑΚ για τη μεθοδική δουλειά και τη γόνιμη συνεργασία.»

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *