Ιεράπετρα: Έκκληση από την κόρη του αγνοούμενου – «Βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ζωντανό ή νεκρό»


0
(0)

Στο “κόκκινο” η αγωνία για τον Ευάγγελο Τζουβελέκα

Πέμπτη ημέρα αγωνίας για την οικογένεια του 81χρονου αγνοούμενου Ευάγγελου Τζουβελέκα, που δεν έχει βρεθεί ακόμη, πάρα τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που οργανώθηκε από τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής, από τις αρμόδιες Αρχές και τους εθελοντές, αφότου δηλώθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνιση του και βρέθηκαν στην παραλία του Αλμυρού τα προσωπικά του είδη.

Δραματική έκκληση της κόρης

Δραματική έκκληση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απηύθυνε σήμερα το πρωί η κόρη του αγνοούμενου Εμμανουέλα Τζουβελέκα, ζητώντας από όσους μπορούν να μη σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθεί ο  αγαπημένος της μπαμπάς νεκρός η ζωντανός.

Όλοι ξέρετε ότι ο μπαμπάς μου δεν έχει βρεθεί ακόμα… Κάνω έκκλησή σε όλους που έχουν χωράφια, αποθήκες στέρνες, παλιά εγκαταλελειμμένα σπίτια, όλοι ξέρουν της περιουσίες τους, κάντε ένα κόπο να ξανά κοιτάξετε. Μπορεί ο άνθρωπος να είναι στην στεριά να τα έχει χάσει και να κρύβεται… Βοηθήστε μας να τον βρούμε.. Ζωντανό ή νεκρό… Μόνο να ξέρω που είναι… Μια ματιά ίσως σώσει μια ζωή… Τώρα αν κάποιος θέλει εθελοντικά να βοηθήσει να ΨΆΞΟΥΜΕ, μπορεί να το πει στο Λιμεναρχείο ή στην Ασφάλεια ή και σε μένα προσωπικά… κάποιος που έχει drone ή οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να είναι σημαντική… Αυτοί που έχουν σκάφη ή καΐκια, ας ενημερώνουν το λιμεναρχείο… Ευχαριστώ πολύ“.

neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.