ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ


0
(0)

Μαζεύει τα πλαστικά από τις ακτές της Κρήτης το πλοίο του Ιδρύματος Λασκαρίδη.
Το πλοίο < Τυφώνας> που ανήκει στο Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Λασκαρίδη , έχει επισκεφθεί τη Κρήτη και μαζεύει τα πλαστικά από τις ακτές. Επιστημονικές έρευνες έχουν ανιχνεύσει μικροπλαστικά σε ασπόνδυλα των Κρητικών Θαλασσών.
Το πλοίο αυτό βρίσκεται στη Κρήτη από 11 Οκτωβρίου και θα παραμείνει έως τα μέσα του Δεκέμβρη , μαζεύοντας τα πλαστικά από παραλίες της Κρήτης.
Θα κάνει το περίπλου της Κρήτης μαζεύοντας πλήθος πλαστικών .
Τα παραπάνω επισημάνθηκαν, μεταξύ άλλων, σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Θαλάσσια Ρύπανση: Προκλήσεις για το περιβάλλον, τον τουρισμό και την ανάπτυξη» που διοργάνωσε προ ημερών στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, με την ευκαιρία της επίσκεψης του πλοίου «Τυφώνα» στην Κρήτη για δράσεις απορρύπανσης ακτών.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους η εκτελεστική διευθύντρια του Ιδρύματος Αγγελική Κοσμοπούλου επεσήμανε σχετικά πως ο «Τυφώνας», βρίσκεται στην Κρήτη από τις 11 Οκτωβρίου και σκοπός είναι να παραμείνει για ακόμα 1,5 μήνα ώστε να δραστηριοποιηθεί σε όλο το νησί.

Μανώλης Λουτσέτης του Γεωργίου
Ιεράπετρα 29-11-2019

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *