Ιδιαίτερα σημαντικά χαρακτήρισε τ΄ αποτελέσματα της Μελέτης για την οικολογική κατάσταση του κόλπου της Ελούντας ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Ιδιαίτερα σημαντικά χαρακτήρισε τ΄ αποτελέσματα της Μελέτης :“ Διεύρυνση της οικολογικής κατάστασης του κόλπου της Ελούντας”, που παρουσιάστηκαν σήμερα (15/4) στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π. Ε Λασιθίου, από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ,  Δρ. Κωνσταντίνο Ντούνα.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, που παρευρέθηκε στην σύσκεψη, αναφερόμενος στην εξαιρετική όπως την χαρακτήρισε εργασία που γίνεται από την Διεύθυνση Γεωργίας της Π.Ε, υπό την εποπτεία της βιολόγου κ. Ελένης Ψόχιου, έκανε γνωστό, ότι προτάθηκαν από τον μελετητή συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις, προκειμένου συντονισμένα η τοπική κοινωνία της Ελούντας ( επαγγελματίες αλιείς , κάτοικοι, ιδιοκτήτες σκαφών, ημερόπλοιων), να συνδράμει ώστε να επιλυθούν ζητήματα από την υπερ χρήση ή λάθος χρήση του κόλπου της Ελούντας (έλεγχος πιθανόν ρυπάνσεων από τις μονάδες ή τις κατοικίες γύρω από τον κόλπο ) και να ν΄ αντιμετωπιστούν, ώστε το μοναδικό περιβάλλον που στηρίζει τον τουρισμό της περιοχής, να διατηρηθεί και ν΄ αποδοθεί σε καλύτερη κατάσταση στις επόμενες γενιές.

 

 

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.