
Θ. Χηνόπουλος: Ντροπή να πει κανείς στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε τι να ψηφίσει την άλλη Κυριακή
Τελευταία ενημέρωση 27 Μαΐου 2019 by energinews (admin)
Mε έκπληξη, σχετική απογοήτευση αλλά και έτοιμος για την επόμενη μέρα, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο Θανάσης Χηνόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα Συνεργασία Ανάπτυξη», μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών που τον έφερε στην 4η θέση με ένα ποσοστό κοντά στο 13% και εκλέγοντας μαζί με τον ίδιο 3 δημοτικούς συμβούλος.
Ο κ. Χηνόπουλος ανέφερε πως ο ίδιος και ο συνδυασμός του περίμενε κάτι καλύτερο, όμως δεν του έκανε καμία εντύπωση η νίκη Καλαντζάκη η οποία όπως ανέφερε ήρθε λόγω της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης τόσο από τον κ. Πετρά αλλά και τον κ. Πανταζή.
Ο ίδιος τόνισε πως στόχος του ήταν και παραμένει να βοηθήσει στην ανάπτυξη της Ιεράπετρας από οποιαδήποτε θέση, και αυτό θα συμβεί από την πλευρά του από εδώ και πέρα.
Παράλληλα απέρριψε το ενδεχόμενο κάποιας μορφής συνεργασίας πριν τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θεωρεί ντροπή να πει ο ίδιος σε αυτούς που τον στήριξαν τι να ψηφίσουν.
Απ’ την άλλη εμφανίστηκε ανοιχτός σε κάθε είδους μετεκλογικής συνεργασίας για το καλό του Δήμου, κάτι που άλλωστε επιβάλλει και η απλή αναλογική που επιβάλλει ο Καλλικράτης, συνεργασίες για τις οποίες ανέφερε πως είναι αρκετά επιφυλακτικός για το πως θα εξελιχθούν βλέποντας το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των άλλων υποψηφίων.
πηγη:radiolasithi.gr