Θ. Χηνόπουλος: Δεν θα έρθουν πλοία αν δεν επιτραπεί να δένουν στη Χρυσή – Ο ΟΦΙ στο τέλος θα σωθεί


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Απριλίου 2022 by manos (ceo)-admin

Για δύο θέματα που έχουν αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο δημοτικός σύμβουλος, επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΟΦΙ, Θανάσης Χηνόπουλος.

Με την τουριστική σεζόν να έχει ξεκινήσει και την απόφαση για περιορισμό επισκεψιμότητας στη Χρυσή να μην έχει αλλάξει ο κ. Χηνόπουλος ανέφερε πως με αυτές τις συνθήκες δεν έχει σκοπό να ξεκινήσει τις εκδρομές στη Χρυσή έχοντας βρει άλλο προορισμό για τα πλοία εφόσον χρειαστεί. Παράλληλα εκτίμησε πως το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι επιχειρηματίες που μεταφέρουν επισκέπτες στη Χρυσή.

Η απόφαση που προβλέπει να μη δένουν τα πλοία, αλλά να αποβιβάζονται οι επισκέπτες αποκλειστικά στις παραλίες, ανέφερε πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί ούτε και να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο ταξιδεύουν οι επισκέπτες με τον ίδιο τρόπο όπως γινόταν εδώ και δεκαετίες.

Ο ΟΦΙ θα σωθεί

Ο κ. Χηνόπουλος μίλησε και για τις εξελίξεις στον ΟΦΙ o oποίος θα αγωνιστεί για την παραμονή του στην κατηγορία της Super League 2. Τα τελευταία αποτελέσματα που έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση κρύβουν πίσω τους πλούσιο παρασκήνιο όπως είπε, όμως ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που ασχολούνται ενεργά με την ομάδα έχουν μοναδικό σκοπό τη σωτηρία της ομάδας, τονίζοντας πως την τελευταία αγωνιστική ο ΟΦΙ θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ομάδας απαντώντας στην κριτική που γίνεται από τμήμα των φιλάθλων του ΟΦΙ, ανέφερε πως ο κόσμος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα ώστε να βγάζει τόσο εύκολα συμπεράσματα και τελικά να δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

52

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.