Θύμα διάρρηξης η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α – Διαδοχικά περιστατικά στα Φέρμα


0
(0)

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή των Φερμών από διαδοχικά περιστατικά διαρρήξεων σε κατοικίες.

Τελευταίο θύμα μάλιστα ήταν η νέα πρόεδρος της ΚΟΙΝΟ.ΠΟΛΙΤ.Α, όταν χθες, απόγευμα Κυριακής, άγνωστος ή άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της.

Όπως λέει η ίδια στο Ράδιο Λασίθι όταν μπήκε σπίτι με την οικογένειά της μέσα είδε το σπίτι να είναι ελαφρώς ανάστατο, και αμέσως κατάλαβαν ότι είχαν μπει διαρρήκτες από ένα μικρό παράθυρο της κουζίνας, το οποίο ήταν κλειστό και το άνοιξαν.

Οι διαρρήκτες πιθανότητα είχαν μπει πολύ λίγη ώρα πριν επιστρέψει στο σπίτι, και έφυγαν μόλις άκουσαν την οικογένεια να επιστρέφει, αφού δεν πρόλαβαν να ψάξουν πολύ, ούτε και να πάρουν κάτι πέρα από κάποια κέρματα που ήταν σε εμφανές σημείο.

Το περιστατικό αυτό όπως λέει δεν είναι το μοναδικό αφού τις τελευταίες μέρες θύματα διαρρήξεων έχουν πέσει και πολύ άλλοι από την περιοχή. Σε κάποιες περιπτώσεις οι διαρρήκτες προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να μπουν σε σπίτια, ενώ σε δύο περιπτώσεις η διάρρηξη έγινε νύχτα με τους ιδιοκτήτες μέσα στα σπίτια τους.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.