Θραψανιώτης: Η κοινωνία να διεκδικήσει τη λειτουργία των σχολών στο Λασίθι όπως έκανε στο παρελθόν


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Με κυρίαρχο το θέμα της αναστολής και διεκδίκησης λειτουργίας των δύο πανεπιστημιακών σχολών σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο, ζήτημα που συνεχίζει και θα συνεχίζει να απασχολεί όλη την τοπική κοινωνία ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Θραψανιώτης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ο κ. Θραψανιώτης ανέφερε πως οι εξελίξεις δεν δείχνουν πως μπορεί να αλλάξουν αφού η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ως κεντρικό στόχο την είσοδο ιδιωτών στην Παιδεία και τη σμίκρυνση του κράτους. Πέρα όμως από τις διεκδικήσεις που γίνονται σε επίπεδο Δήμων και νομού, η ίδια η κοινωνία πρέπει να ενημερωθεί καλύτερα για το τι πραγματικά συμβαίνει και όπως έχει κάνει και στο παρελθόν να διεκδικήσει τη λειτουργία τμημάτων τα οποία είχαν αποφασιστεί να λειτουργήσουν προς όφελος τους.

Η λειτουργία των τμημάτων επανέλαβε είναι πλήρως τεκμηριωμένη κάτι που πλέον φαίνεται και στη μελέτη που είναι ήδη έτοιμη από το Δήμο Αγίου Νικολάου, ενώ ανάλογη τεκμηρίωση γίνεται και από την πλευρά του Δήμου Ιεράπετρας.

Ανάλογες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν και για το Μουσικό Σχολείο Λασιθίου, παρά τις διαβεβαιώσεις πως θα λειτουργήσει με καλές προϋποθέσεις από τη νέα χρονιά.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.