Θετικό στον κορωνοϊό παιδί 3 ετών στον παιδικό σταθμό Αγίας Φωτεινής στην Ιεράπετρα


0
(0)

Θετικό στον κορωνοϊό έχει βρεθεί ένα παιδάκι στον βρεφονηπιακό σταθμό της Αγίας Φωτεινής μετά τα αποτελέσματα rapid test που έγινε νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι πρόκειται για ένα παιδί ηλικίας 3 ετών που πηγαίνει σε ένα από τα 4 νηπιακά τμήματα του παιδικού σταθμού.

Αυτή την ώρα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα κλείσει όλος ο παιδικός σταθμός ή μόνο το συγκεκριμένο τμήμα, αφού αναμένονται οι επίσημες κατευθυντήριες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ που είναι σε εξέλιξη.

Πρόθεση του Δήμου Ιεράπετρας είναι να κλείσουν και τα 4 τμήματα του παιδικού σταθμού ώστε να γίνει γενική απολύμανση κάτι που θα αποφασιστεί μετά και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μαζί με το 3χρονο αγόρι rapid τεστ έχει κάνει και ο πατέρας του παιδιού με τον οποίο μαζί πήγαν σήμερα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, του οποίου το τεστ βγήκε αρνητικό, όμως στη συνέχεια μαζί με το παιδί έκαναν και μοριακά τεστ των οποίων τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έχει και ένα αδερφάκι που φοιτά στο 3ο δημοτικό σχολείο Ιεράπετρας το οποίο μαζί με την μητέρα του θα κάνουν αύριο μοριακά τεστ για κορωνοϊό.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.